Pompe Funebre si Servicii Funerare Bucuresti si Ilfov non stop - 0769.800.400

Pachete Inhumare

Preturi incepand de la 0 lei cu talonul de pensie

Avem o multitudine de modele de sicrie, atat din productia autohtona, cat si din import, fabricate din cele mai diferite esente lemnoase de: brad, fag, stejar, nuc, plop, cires, etc...

Pompe Funebre si Servicii Funerare Bucuresti si Ilfov non stop - 0769.800.400

Pachete Incinerare

Preturi incepand de la 1799 lei

Firma noastra se ocupa de eliberarea si obtinerea actelor necesare inhumarii sau incinerarii, atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov.

Pompe Funebre si Servicii Funerare Bucuresti si Ilfov non stop - 0769.800.400

Coroane si jerbe

Preturi incepand de la 100 de lei

Realizam coroane si jerbe, din flori naturale de diferite forme, marimi si combinatii de culori.

Pompe Funebre si Servicii Funerare Bucuresti si Ilfov non stop - 0769.800.400

Transport funerar

Autovehicule specializate, omologate si autorizate

Transportul este asigurat cu autovehicule funerare specializate, omologate si autorizate, cu respectarea normelor legale.

Cum se procedeaza in cazul unui deces la domiciliu!

Contactati-ne telefonic!

1. Un agent se va deplasa la domiciliul dumneavoastra unde va vom prezenta un catalog pentru alegerea serviciilor si sicriului pe care il doriti.

2. La scurt timp dupa alegerea seviciilor dorite un medic profesionist va fi trimis de catre noi pentru a constata decesul dar si pentru a efectua imbalsamarea persoanei decedate.Constatarea decesului de catre un medic este obligatorie, certificatul de constatare fiind necesar la declararea decesului, obtinerea certificatului de deces si adeverintei de inhumare. Actele necesare sunt:acte medicale(scrisori medicale, externari din spital, fisa medicala), buletinul si certificatul de nastere al decedatului.

3. Agentii firmei noastre vor veni cu sicriul ales de catre dumneavoastra, vor aseza persoana decedata in sicriu si vor face depunerea la capela unei biserici daca este cazul.

4. Ne vom ocupa de toate actele necesare inhumarii - obtinerea certificatului de deces si a adeverintei de inhumare, dar si de autorizatia de depunere la capela daca familia doreste depunerea decedatului la capela.

5. In ziua inhumarii agentii nostri se vor deplasa cu parastasul la biserica unde va avea loc slujba de inmormantare cu cel putin 30 de min. inaintea inceperii pentru a pregati ultimile detalii.