Care sunt informațiile pe care trebuie să le cunoaștem despre transportul funerar de repatriere? Care sunt condițiile de realizare ale acestui serviciu? Iată mai multe informații!

Atunci când vine vorba despre procedura de repatriere, mult prea puține informații se cunosc. Acest lucru este de înțeles, pentru că nu este tocmai acel subiect despre care ne dorim să ne informăm. Cu toate acestea, moartea face parte din cursul natural al vieții, iar imprevizibilitatea acesteia își poate pune foarte bine amprenta asupra modului în care lucrurile se desfășoară. Altfel spus, decesul unei persoane poate surveni chiar și atunci când se află la mare distanță de cază, și indiferent de cauzele care au dus la survenirea decesului, este bine de știut că putem apela la serviciul de repatriere.

În acele momente crunte, avem nevoie să solicităm ajutor firmei de servicii funerare non stop București, al cărui personal este responsabil cu desfășurarea întregului transport funerar de repatriere. Acest personal ne va putea explica care este întregul demers care urmează să aibă loc și ne va ajuta să luăm acele decizii care sunt cele mai potrivite pentru noi. Acest personal ne poate oferi consultanța funerară de care avem nevoie și pe care o merităm, pentru că nu trebuie să trecem sau să depășim de unii singuri acele momente dificile, provenite în urma unui astfel de eveniment.

Este  bine de menționat că firma de servicii funerare non stop București ne poate pune la dispoziție inclusiv acele obiecte sau accesorii funerare de care avem nevoie pentru ca demersurile pentru înmormântare să fie realizate, însă, până atunci, este important să cunoaștem acele informații care sunt de interes despre transportul funerar de repatriere. Iată câteva informații:

1. Se realizează în condiții de maximă siguranță

Primul lucru pe care trebuie să-l știm despre transportul funerar de repatriere se referă la faptul că întregul demers este realizat în condiții de maximă siguranță. Repatrierea trupului neînsuflețit se realizează în două sicrie, unul de lemn și unul de zinc. Cel din zinc este cel în care este poziționat trupul neînsuflețit, astfel, ai certitudinea că există protecție și siguranță.

Sicriul din exterior, cel din lemn, este sigilat de către personalul firmei de servicii funerare non stop București, în fața autorităților statului în care a survenit decesul, pentru ca normele să fie respectate. Un alt aspect care denotă siguranța acestui transport funerar se referă la faptul că între cele două sicrie este poziționat un strat absorbant.

2. Sunt respectate legislația și normele intrate în vigoare

Atunci când vine vorba despre repatriere, este bine de știut că această procedură este realizată doar în acord cu legislația intrată în vigoare și cu normele igienico-sanitare. Fiecare stat are o anumită legislație, tocmai de aceea, personalul firmei de servicii funerare non stop București, responsabil de realizarea și îndeplinirea acestei proceduri, se va asigura ca toate normele să fie respectate pe deplin. Astfel, transportul funerar de repatriere va fi realizat fără complicații.

3. Repatrierea se poate face atât pentru trupul neînsuflețit, cât și pentru urna funerară

Transportul funerar de repatriere se poate realiza atât având la bază urna funerară, cât și trupul neînsuflețit al persoanei care a trecut în neființă. În ambele cazuri, transportul funerar de repatriere se va realiza în acord cu legislația intrată în vigoare. Ce este bine de menționat este că durata formalităților pentru ca incinerarea să fie realizată în statul în care a survenit decesul poate dura câteva zile, pentru ca, ulterior, să aibă loc repatrierea urnei funerare.

4. Injecția cu formalină este o procedură obligatorie în unele state

În unele state, care sunt la o distanță de 100km față de locul în care trebuie să ajungă trupul neînsuflețit al persoanei care a trecut în neființă, injecția cu formalină este una dintre acele norme care trebuie să fie respectate. Această injecție se referă la un tratament chimic care împiedică putrefacția și este una dintre normele acele norme respectate încă din anul 1937.

Pentru a afla toate condițiile care trebuie să fie îndeplinite pentru ca transportul funerar de repatriere să fie posibil, personalul firmei de servicii funerare non stop București stă la dispoziția ta în orice moment pentru a-ți oferi consultanța funerară de care ai nevoie.