Servicii funerare non stop BUCURESTI
0769.800.400 Disponibil 24/7

Procedura

Cum se procedeaza in cazul unui deces

Servicii funerare non stop BUCURESTI

1. Un agent se va deplasa la domiciliul dumneavoastra unde va vom prezenta un catalog pentru alegerea serviciilor si sicriului pe care il doriti. La alegerea dumneavoastra, serviciile de constatare, imbalsamare si toaletare se pot desfasura la sediul firmei noastre unde exista o sala frigorifica, special amenajata pentru aceste servicii.

Servicii funerare non stop BUCURESTI

2. La scurt timp dupa alegerea seviciilor dorite, un medic profesionist va fi trimis de catre noi pentru a constata decesul dar si pentru a efectua imbalsamarea persoanei decedate.Constatarea decesului de catre un medic este obligatorie, certificatul de constatare fiind necesar la declararea decesului, obtinerea certificatului de deces si adeverintei de inhumare. Actele necesare sunt:acte medicale(scrisori medicale, externari din spital, fisa medicala), buletinul si certificatul de nastere al decedatului.

Servicii funerare non stop BUCURESTI

3. Agentii firmei noastre vor veni cu sicriul ales de catre dumneavoastra, vor aseza persoana decedata in sicriu si vor face depunerea la capela unei biserici daca este cazul.

Servicii funerare non stop BUCURESTI

4. Ne vom ocupa de toate actele necesare inhumarii - obtinerea certificatului de deces si a adeverintei de inhumare, dar si de autorizatia de depunere la capela daca familia doreste depunerea decedatului la capela.

Servicii funerare non stop BUCURESTI

5. In ziua inhumarii agentii nostri se vor deplasa cu parastasul la biserica unde va avea loc slujba de inmormantare cu cel putin 30 de min. inaintea inceperii pentru a pregati ultimile detalii.

Contact

0769.800.400
serban@servicii-funerare-bucuresti-nonstop.ro
Servicii funerare non stop BUCURESTI 0769.800.400 Servicii funerare non stop BUCURESTI