Servicii funerare non stop BUCURESTI
0769.800.400 Disponibil 24/7

Informatii

Informatiile necesare pentru inmormantare

Documentul care atesta constatarea decesului este certificatul constatator de deces(CMCD).Acesta se elibereaza ca urmare a constatarii decesului, operatiune pe care o poate face medicul nostru specialist, cu drept de libera practica,sau medicul de familie, in a carei evidenta pacientul a fost inscris.
Operatiunea de toaletare a decedatului consta in: spalarea, imbracarea, barbieritul, cosmetizarea, activitati ce se pot efectua de catre persoane specializate ale echipei noastre, atat la domiciliul clientului, cat si in locatia noastra, cu respectarea normelor igienico-sanitare.
Imbalsamarea este un procedeu medical ce are drept scop conservarea cadavrului si evitarea descompunerii accelerate a acestuia, cauzata de factori externi. Aceasta se efectueaza de catre personal medica autorizat si calificat in meseria de autopsier, in prezenta medicului care a constatat decesul.
Termenul in care se poate face declararea decesului este de maxim 3 zile. Actele necesare pentru intocmirea dosarului sunt certificatul medical constatator al decesului, Actul de identitate al decedatului, Certificat de nastere al decedatului ( optional ), Dovada eliberata de Parchet, in cazul in care decesul a fost inregistrat in mai mult de 48 ore de la data producerii acestuia, sau a survenit ca urmare a unei sinucideri, accident, sau alte cauze produse prin violenta.
Firma noastra se ocupa de eliberarea si obtinerea actelor necesare inhumarii sau incinerarii, atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov. Dosarul necesar inhumarii sau incinerarii trebuie sa cuprinda urmatoarele documente:
- copie dupa certificat constatator al decesului;
- certificatul de imbalsamare;
- autorizatie de la SANEPID;
- Cetifiatul de deces;
- adeverinta de inhumare.
Persoanele care au calitatea de pensionar sau sunt asigurate conform legii, la CNPAS, au dreptul la un ajutor de inmormantare, in cuantum de 2.298 RON, de care poate beneficia un membru al familiei, sau persoana care s-a ocupat nemijlocit de funerariile persoanei decedate. Pentru intocmirea dosarului necesar primririi acestui ajutor, firma noastra va poate oferi consiliere, sau, printr-o imputernicire, poate chiar beneficia direct de suma acordata, pentru decontarea cheltuielilor cu serviciile prestate.

Contact

0769.800.400
serban@servicii-funerare-bucuresti-nonstop.ro
Servicii funerare non stop BUCURESTI 0769.800.400 Servicii funerare non stop BUCURESTI